top of page

Velkommen til Tekstilparken

Untitled-3.png

Kvalitets rækkehuse og lejligheder i et velfungerende og yderst attraktivt villakvarter.

Untitled-2_edited.png

HVORFOR VÆLGE TEKSTILPARKEN?

Tekstilparken udbyder kvalitets rækkehuse og lejligheder i et velfungerende og yderst attraktivt villakvarter. Boligerne ligger på den tidligere Nordisk Tekstil grund, der har gennemgået en kæmpe stor udvikling med nybyggeri og en total renovering af tekstilfabrikkens gamle industrihal. 

Aerial_photomontage_-_Rugårdsvej.jpg

HVORFOR VÆLGE ODENSE?

- fordi Odense er storby med landsbystemning, fordi vi er Danmarks grønneste storby, fordi sommerhalvåret er spækket med store festivaler, fordi vi er i gang med at genopfinde midtbyen med flotte hang-outs, letbane og supercykelsti - og fordi Odense er H.C. Andersens fødeby.

HVORFOR VÆLGE TEKSTILPARKEN?

 Bebyggelsen består af både rækkehuse, punkthuse og en nyindretning af industrihallen med REMA1000 butik og p-hus. Boligerne disponeres med bedst mulige forhold for lys og solforhold. Rækkehusene placeres omkring en grønning, med ryg mod adgangs- og tilkørselsveje. Havesiden fremstår roligt, og mod gadesiden dannes et byhusmiljø mellem rækkehusene og industrihallen. Punkthusene med lejlighederne placeres på kanten af skovområdet. Mellem disse trækkes naturen ind, så overgangen mellem bebyggelse og natur opleves glidende.

MÆGLER KONTAKT

Lejlighederne er til leje hos Nybolig Projekt Odense - Palle Jensen. Kontakt gerne Peter Schultz Jensen for mere information på tlf. 6613 1323. Er du interesseret i at bo i Tekstilparken i Odense, er du meget velkommen til at udfylde vores venteliste/kontakt formular, så kontakter vi dig snarest muligt.

bottom of page